.

.

Usonicig Rhytm 1500 mah 2 ML

€ 79,95
Inclusief belasting

De Usonicig Rhytm zet met behulp van ultrahoge frequentie trillingen van een keramische coil uw e-liquid om in damp, in tegenstelling tot de meeste apparaten die voornamelijk functioneren met behulp van warmte. 

kleur
Aantal
Op voorraad

Omschrijving

De Usonicig Rhytm zet met behulp van ultrahoge frequentie trillingen van een keramische coil uw e-liquid om in damp, in tegenstelling tot de meeste apparaten die voornamelijk functioneren met behulp van warmte. De keramische hip trilt met een snelheid van 2.400.000 keer per seconde, wat resulteert in damp met ongeveer 30% minder warmte dan een standaard coil. De Usonicig Rhytm beschikt over een interne 1500mAh batterij en een vervangen tank met trillende chip.

Usonicig Rhythm Tank (POD)
De vervangende 2ML Tank is de eerste POD die e-liquid kan converteren in damp dor middel van ultra-sonische technologie. De trillingen veranderen de e-liquid in moluculen voor de puurste smaak. De POD's gaan gemiddeld 2 tot 3 weken mee en zijn eenvoudig te vervangen door aan de bovenlangse openingen te draaien.
Hoog PG gehalte e-liquids
Bij deze nieuwe techniek met een minder grote warmteontwikkeling, worden met name hoge PG liquids geadviseerd, aangezien deze een krachtigere smaak verschaffen en daar minder warmte voor benodigd is. Indien U liever voor een minder krachtige ervaring wilt gaan raden wij een 50/50 PG/VG e-liquid aan.

Specificaties
Ultrahoge frequentie trillingen in plaats van warmte 1500mAh batterij 2ML tankcapaciteit 2.400.000 hits per seconde Geen coil, geen draad, geen dry-hits of verbrande smaak Gemakkelijk te vervangen magnetische tank Bovenlangs vul systeem met 2 openingen Verschillende beschermingsmodi Afmetingen: 96 x 51 x 38mm Technische gegevens
Batterij capaciteit: 1500mAh Oplaad tijd:= 2 uur |  e-liquid capaciteit:= 2ml |frequentie: = 2 4mhz | rhythm tank met ingebouwde chip

Inhoud set

  • Usonicig MOD (1x)
  • Reserve Rhythm POD (1x)
  • Micro-USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Productdetails

Uno_0001
Inhoud ml
2.0 ml
mAh
1500 mAh
TPD2 Proof
Ja

De waardering van www.rokenkangoedkoper.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 31 reviews.

Nix18

Bent u ouder dan 18 jaar?