.

.

Justfog Compact kit Q14 900 mAh

Justfog Compact kit Q14 900 mAh

€ 31,95
Inclusief belasting

Naast de succesvolle 14 serie komt Justfog met een geheel nieuw model de Q16. De batterij van deze set is een kruising tussen een boxmod en normale batterij en is daarom een erg prettig en handzaam formaat. Ideaal om zo mee te nemen. Het idee achter dit model is dat het een simpel bedienbare e-sigaret zou moeten worden zonder al teveel poespas. U kunt gemakkelijk de Voltage wisselen met de plus en min knop wat af te lezen is op het eenvoudige display. Deze set is geschikt voor zowel de startende als gevorderde damper.

De Q16 tank lijkt qua uiterlijk veel op de Q14 alleen het formaat en aansluiting is anders. De tankinhoud is 2ML en heeft een verwisselbare driptip en instelbare airflow. Net zoals de 14 serie maakt de Q16 gebruik van de 1.6ohm organic cotton coils wat weer zorgt voor een goede damp en smaakbeleving. Ook deze clearomizer heeft een dubbele lekbeveiliging zodat de batterij goed beschermt blijft.

justfog compact kit q14
Aantal
Op voorraad

Omschrijving


JUSTFOG Q14 STARTSET


Compacte complete e-sigaret startset van Justfog.
Q14 clearomizer, tankinhoud: 2ml.
Adjustable airflow
Kunststof driptipProductgegevens

Justfog Q14 startset
Naast de succesvolle 14 serie komt Justfog met een geheel nieuw model de Justfog Compact kit Q14 900 mAh De batterij van deze set is een kruising tussen een boxmod en normale batterij en is daarom een erg prettig en handzaam formaat. Ideaal om zo mee te nemen. Het idee achter dit model is dat het een simpel bedienbare e-sigaret zou moeten worden zonder al teveel poespas. U kunt gemakkelijk de Voltage wisselen met de plus en min knop wat af te lezen is op het eenvoudige display. Deze set is geschikt voor zowel de startende als gevorderde damper.

De Q14 tank lijkt qua uiterlijk veel op de Q16 alleen het formaat en aansluiting is anders. De tankinhoud is 2ML en heeft een verwisselbare driptip en instelbare airflow. Net zoals de 16 serie maakt de Q14 gebruik van de 1.6ohm organic cotton coils wat weer zorgt voor een goede damp en smaakbeleving. Ook deze clearomizer heeft een dubbele lekbeveiliging zodat de batterij goed beschermt blijft.


Inhoud set:
1x coils
1x compact batterij
1x Q14 clearomizer

Capaciteit: 900mah
Output voltage: Constant
Aanbevolen weerstand: 1.0 ~ 3.0Ω
Afmetingen: 18.4x34.2x 62.7mm
Aansluiting: eGo
gewicht: 70gr
Laadvermogen: 5V
Verwachte laadttijd: 2,5 - 3 uur
Coil weerstand: 1.6Ω pure cotton coil

Veiligheid en duurzaamheid staat bij Justfog hoog in het vaandel. De batterij is voorzien van een duurzame "Long lasting Grade A powered cell en is ook zeer goed beveiligd tegen:
- Short circuit beveiliging
- oververhit beveiliging (wanneer de vuurknop te lang ingedrukt wordt)
- Over-ontlading beveiliging
- overlaad beveiliging
- Overlaad voltage beveiliging

Productdetails

JF_0023
Inhoud ml
2.0 ml
Kleur
Rvs, Zwart
mAh
900 mAh
Merk
JustFog

Specifieke referenties

De waardering van www.rokenkangoedkoper.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 61 reviews.
Nix18

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?