.

Innokin

Innokin biedt krachtige mods welke dankzij simpele bediening en beveiliging geschikt zijn voor zowel de ervaren als beginnen sub-ohm dampers.

Actieve filters

Innokin Itaste MVP3.0 Express Kit 


Met de nieuwe Innokin Itaste MVP3.0 vervangt Innokin de zeer populaire MVP2.0. 
De nieuwe MVP3.0 is een stuk krachtiger geworden en is nu in stappen van 0,5 watt instelbaar van 6 tot maar liefst 30 watt. Het voltage is instelbaar in stappen van 3,0 tot 9,0 volt in stappen van 0,1 volt. De 510 aansluiting beschikt over een verende centerpin en er wordt een 510/ego aansluiting bijgeleverd.

Door de kwalitatief hoogstaande gebruikte materialen is de MVP3.0 erg nauwkeurig in zijn stroomafgifte en bevat deze een hoop nieuwe features. Met de ingebouwde micro usb kabel is het mogelijk om verschillende elektronische apparaten op te laden

De nieuwste MVP van Innokin.
Wattage : 6W - 30W
Voltage : 3V - 9V
Batterijcapaciteit : 3800mAh.
Batterijstatusindicator

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de E-sigaret niet overschrijd laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak  krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Op voorraad

WIJ MOGEN GEEN PRODUCT AFBEELDINGEN MEER TONEN


Door de nieuwe wet & regelgeving mogen wij geen product afbeeldingen en uitgebreide informatie meer tonen op onze website.
Indien u vragen heeft over de producten dan mag u altijd contact opnemen met ons via
06 10 38 30 01 of info@rokenkangoedkoper.nl
Nix18

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?