.

Vype ePen 3

Vype is een merk dat voortkomt uit het bedrijf British American Tobacco. BAT is fabrikant van tabak merken als Lucky Strike, Kent en Pall Mall. Echter ziet ook BAT in dat de E-sigaret steeds vaker wordt verkozen boven traditionele tabaksproducten. Het merk Vype staat dan ook bekend om zijn ervaring binnen de branche. Middels de E-sigaret van Vype probeert BAT een alternatief aan te bieden voor de rokers van traditionele tabak.

Actieve filters

Vype ePen 3 Batterij

De Vype ePen 3 is een compact maar zeer krachtig systeem die gebruik maakt van POD's. De ePen 3 is het resultaat van voortdurend onderzoek naar high-performance POD-systemen. De verbeterde dampafgifte van de ePen 3 biedt een bevredigende ervaring die lijkt op een traditionele sigaret. Bij het gebruik van de ePen 3 kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten POD's: de Essentials en de vPro POD's. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, het enige verschil is dat de Essentials gevuld zijn met traditionele E-liquid en de vPRO gevuld zijn met Nicotine Salt E-liquid.
De set wordt geleverd zonder POD's. De POD's dient u apart aan te schaffen.

Op voorraad

WIJ MOGEN GEEN PRODUCT AFBEELDINGEN MEER TONEN


Door de nieuwe wet & regelgeving mogen wij geen product afbeeldingen en uitgebreide informatie meer tonen op onze website.
Indien u vragen heeft over de producten dan mag u altijd contact opnemen met ons via
06 10 38 30 01 of info@rokenkangoedkoper.nl
Nix18

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?