Waarom E – roken

Nicotine is zeer verslavend !!
Elektrisch roken
Elektrisch roken, je ziet het steeds meer. Wat is dat elektrisch roken nou eigenlijk? Lijkt het echt op het roken van een “normale” sigaret? Is het net als gewoon roken ook slecht voor je? Is het duur? Allemaal vragen die bij mensen opkomen wanneer ze voor de eerste keer in aanraking komen met een elektrische sigaret.
Historie.
Nederland kwam voor het eerst op “grote” schaal in aanraking met de elektrische sigaret door de introductie van de Supersmoker. Een “hype” die snel weer voorbij was. Het drong niet echt op grote schaal door tot de consument en dit lag het meeste aan het product zelf. Het was relatief duur en de bevrediging die je er van zou moeten krijgen was bij de meeste mensen ver te zoeken. Er is een hoop veranderd in de tussentijd. De technieken zijn verbeterd en de elektrische sigaretten van vandaag de dag zijn goedkoper maar toch stukken beter in kwaliteit.
Vandaag de  dag.
We praten niet meer over plastic wegwerp modellen(al zijn deze nog wel verkrijgbaar), maar over oplaadbare, hervulbare metalen elektrische sigaretten. Uiteenlopende designs en verschillende formaten, van de grote van een normale sigaret tot aan halve “honkbalknuppels”. De hoofdmoot aan elektrische sigaretten word gevuld met apart verkrijgbare flesjes liquid, verkrijgbaar in tientallen smaken en verschillende nicotinegehaltes. De onderdelen van de “e-cigs” zijn vervangbaar, mocht er na verloop van tijd wat minder kracht in de batterij zitten of als de verdamper wat minder begint te “smaken”. Verschillende merken hebben hun intrede gedaan tot de markt, zowel goede als slechte. Je leest het al, mogelijkheden genoeg!
Kwaliteit.
Komt het dampen van een elektrische sigaret van vandaag De meeste mensen die het proberen zijn toch wel verbaasd over de kwaliteit van de nieuwste modellen.

De waardering van www.rokenkangoedkoper.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.